2012年8月3日金曜日

クラシッチはフェネルバフチェへ移籍!!

Fenerbahçe sign Juventus winger Milos Krasic for €7 million(Turkish Football)

Fenerbahçe have completed the signing of Juventus winger Milos Krasic.

The Istanbul club released a statement on the Public Disclosure Forum (KAP) confirming the transfer, "We have agreed terms with Milos Krasic.

"Juventus will receive €7 million in transfer fees. Krasic has signed a four-year contract worth €2.3 million per-season in addition to a €12.500 per-match bonus."

Krasic is expected to arrive in Istanbul tomorrow to undergo a medical and officially sign for the club.

The Serbian international winger joined Juventus from CSKA Moscow for €15 million in 2010.

Despite featuring heavily in his first season Krasic struggled for a regular first team spot the following league campaign, only featuring seven times.

Milos Krasic: “Çok büyük bir kulübe geldim”(Fenerbahçe Official Website)


Fenerbahçemizin İtalya’nın Juventus takımından transfer ettiği ve 4 yıllığına renklerine bağladığı Sırp yıldız Milos Krasic İstanbul’a geldi. Havalimanında ilk açıklamasını yapan Krasic, "Çok iyi bildiğim, çok büyük bir kulübe geldim" dedi.

Milano’dan tarifeli bir uçakla yola çıkan Milos Krasic, bugün saat 14.30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Havalimanında Profesyonel Futbol Takımımız İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, kalabalık bir taraftar gurubu ve medya mensupları tarafından karşılanan Krasic, yaptığı ilk açıklamada, geçmişte kendisi gibi Juventus’tan Fenerbahçe’ye transfer olan ve bir süre Fenerbahçe’de oynayan olan Sırp futbolcu Zoran Mirkovic ile İstanbul’a gelmeden önce kısa bir görüşme yaptığını söyledi. Halen Takımımızda oynayan Caner Erkin’i, birlikte oynadıkları CSKA Moskova’dan tanıdığını söyleyen Krasic, Caner’in çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu olduğunu ve şimdi yeniden onunla birlikte olacaklarını söyledi.

Havalimanı çıkışında medya mensuplarına kısa bir açıklama yapan Milos Krasic, "Çok mutluyum. Çok büyük bir kulübe geldim. Öncelikle çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok iyi tanıdığım ve bildiğim bir kulübe geldim. Hep birlikte en iyisini başarmak istiyoruz" dedi.

Taraftarlarımıza bol bol imza dağıtan ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Krasic, taraftarlarımızın yoğun tezahürat ve sevgi gösterileri eşliğinde Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı ve Kulübe doğru yola çıktı.

ユベントスはミロシュ・クラシッチをフェネルバフチェへ放出。移籍金は700万ユーロで、獲得したときの1500万ユーロの約半分となる。

クラシッチは子供の頃からユベントスファンで、ユベントスでキャリアを終えるのが夢と語っていたが、コンテの戦術に合わず出場機会が激減。移籍を志願していた。

今季の夏のプレシーズンマッチでFWとして2試合連続ゴールをあげてアピールしたが売却路線は変わらなかった。

0 件のコメント: